Transport gratuit pentru comenzi de minim 400 Lei.

Rigola Axhell UTube, Gratar din Fonta Ductila, F900 (Trafic 90 tone), 1000mm

272,21 lei

Udrain este soluția care acoperă toate utilizările, de la cele mai mici clase de sarcină până la instalarea în zone cu sarcini mari de încarcare (parcări, aeroporturi, docuri navale, etc.).

Permite captarea unor cantitati mari de apă, care ajung la fanta conului cu viteză mare (de ex: suprafete inclinate).

Fisa Tehnica

Data Livrare:
21 - 23 iun., 2024

SPECIFICATII TEHNICE

SPECIFICATII TEHNICE

Diametru

160 mm, 200 mm, 250 mm

DESCRIERE

DESCRIERE

Rigola Axhell UTube, Gratar din Fonta Ductila, F900 (Trafic 90 tone), 1000mm

Destinata traficului de mare tonaj – Rigola Axhell UTube

Udrain este soluția care acoperă toate utilizările, rigole de scurgere de la cele mai mici clase de sarcină până la instalarea în zone cu sarcini mari de încarcare (parcări, aeroporturi, docuri navale, etc.). Permite captarea unor cantitati mari de apă, care ajung la fanta conului cu viteză mare (de ex: suprafete inclinate).

Datorită posibilității de utilizare a unor tuburi de captare cu diametre diferite, se va obtine o rigola  de scurgere cu capacitate mare de drenaj folosind un gratar cu dimensiuni reduse. Mai mult, introducerea elementului de colectare (conului) în țeavă permite accesul direct la sistemul de canalizare eliminând trecerea apelor pluviale prin rigola de drenaj.

 

Descriere

Udrain: linia de captare a apelor pluviale care determina modificarea conceptului de rigola traditionala. O gamă completă care include produsul pentru proiecte complexe, linia de vânzare cu amănuntul și articolul de bricolaj. Udrain este soluția care acoperă toate utilizările, de la cele mai mici clase de sarcină până la instalarea în zone cu sarcini mari de incarcarea (parcari, aeroporturi, docuri navale, etc.). Permite captarea unor cantitati mari de apă, care ajung la fanta conului cu viteză mare (de ex: suprafete inclinate). Datorită posibilității de utilizare a unor tuburi de captare cu diametre diferite, se va obtine o rigola cu capacitate mare de drenaj folosind un gratar cu dimensiuni reduse. Mai mult, introducerea elementului de colectare (conului) în țeavă permite accesul direct la sistemul de canalizare eliminând trecerea apelor pluviale prin rigola de drenaj.

Este un sistem de captare a apelor pluviale, compus dintr-un con din fontă nodulara, prevăzut cu racord pentru conectare la țeava corugata de colectare din polietilenă pentrucaptarea si canalizarea apelor curate si pluviale catre colectorul principal. Cu UTube, puteți dimensiona linia de colectare și de drenaj cu o singură lucrare și cu un singur produs!

Conul confectionat din fonta nodulara GJS 500-7 are 3 fante longitudinale special concepute pentru captarea apelor pluviale, iar forma conică a corpului favorizează curgerea rapidă a apei către conducta de captare.

Gratarul turnat impreuna cu conul de captare ca un singur element garantează siguranța în prezența traficului intens și cu viteza mare.

Sistemul de colectare îndeplinește cerințele standardului UNI EN 1433: 2008 pentru rigolele de scurgere pentru colectarea și transportul apelor de suprafață instalate în zone supuse traficului cu vehicule și/sau pietonal.

Datorită formei și structurii speciale conul (elementul de captare) poate suporta toate clasele de incarcare, inclusiv clasa de încărcare F900.

UTube este un sistem de drenaj de tip M; prin urmare se va monta intr-un stratsuport din beton, în funcție de clasa de încărcare necesară.

Teava corugata colectează și canalizeaza apa pluviala catre caminul de canalizare eliminând trecerea prin rigola de drenaj.

Teava corugata este tip dublu-perete:

 •  perete interior neted pentru a facilita curgerea accelerata apei captate de conul de deasupra și a impiedica depunerea de materii sedimentabile;

 •  perete exterior corugat pentru a întări structura suprafetelor exterioare supuse împingerii materialului de umplutură

Domenii de aplicare

UTube este o soluție pentru toate zonele de trafic.

În zonele cu trafic pietonal unde este importanta minimizarea impactului vizual, datorită gratarului cu latimea de numai 4 cm, elementul de colectare se integreaza perfect chiar si in pardoselile elegante. Conul, cu forma sa alungită adecvată pentru a colecta și transfera rapid apă în țeavă, este conceput pentru a fi complet încorporat în betonul armat. Prin urmare, chiar și în prezența unor clase de încărcare ridicată, toate cerințele standardului de referință sunt respectate.

În zonele în care traficul vehiculelor este deosebit de greu și perpendicular pe suprafata gratarului, corpul din fontă nodulara protejează fantele longitudinale.

Clase de sarcina: A 15, B 125, C 250, D 400, E 600, F 900

De ce UTube?

 • Debit tub de conectare complet exploatabil

 • Conectare directă la sistemul de canalizare

 • Lățime raster redusă: Toată capacitatea de golire în 4 cm

 • Clasa de încărcare F900 conform UNI EN 1433

 • Fisurile longitudinale ale grilei garantează absorbția maximă a apei de admisie

 • Posibilitate de a varia debitul, branșând conducte de diametre diferite de-a lungul liniei de drenaj

 • Posibilitatea de a alege capacități diferite cu aceeași rețea

 

 

Rating & Recenzie

Based on 0 Reviews

Nu exista recenzii adaugate.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Description
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare